Graafseweg 35
6603 CA Wijchen
024 - 64 12 488
info@lelieinstallateurs.nl

Lucht/water-warmtepompen

Meer weten over Lucht/water-warmtepompen?

Dhr
Mevr
Voorletters
Achternaam *
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bericht *
* Verplichte velden

Lelie Installateurs B.V. houdt zich actief bezig met duurzame energie en bijpassende installaties. Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over de verschillende duurzame oplossingen die wij bieden, en dan in het bijzonder lucht/water-warmtepompen.

Duurzame oplossingen

In een wereld waarin CO²-reductie en energieprijzenstijgingen aan de orde van de dag zijn, wordt het toepassen van duurzame oplossingen steeds belangrijker. Duurzame energie is energie die wordt opgewekt uit (onuitputtelijke) bronnen waarbij weinig tot geen schadelijke milieueffecten optreden tijdens het opwekken. Hierbij kunt u denken aan zon, water, wind, biomassa en de warmte van de aarde. Deze energie kan worden gewonnen door het plaatsen van bijvoorbeeld zonnepanelen, zonnecollectoren, WTW-installaties en warmtepompen. Door te kiezen voor dergelijke duurzame oplossingen draagt u niet alleen bij aan een betere toekomst, maar kunt u ook een aanzienlijke besparing op uw energiekosten realiseren.

Lucht/water-warmtepompen

Lelie Installateurs B.V. is al vele jaren actief in deze branche. Onze vakmensen beschikken over alle kennis om projecten op het gebied van duurzame energie van begin tot eind uit te voeren. Zo hebben wij bijvoorbeeld al vele lucht/water-warmtepompinstallaties ontworpen en geplaatst. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige lucht/water-warmtepompen van het merk Daikin, dé specialist op het gebied van innovatieve klimaatoplossingen. De Daikin Altherma lucht/water-warmtepompen, afgiftesystemen en zonlichtsystemen maken het mogelijk om ruimtes te verwarmen, te koelen én van warm tapwater te voorzien.

Ja, ik wil meer weten over lucht/water warmtepompen!

Wilt u ook graag besparen op uw energiekosten en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu? Lelie Installateurs B.V. vertelt u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak!