Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Airco's

Gezien het feit dat woningen en andere gebouwen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd worden, wordt de airco in de toekomst onmisbaar. Met een airco kunnen temperatuur en luchtvochtigheid binnenshuis op een aangenaam niveau worden gehouden, ongeacht de buitentemperatuur. Lelie Installatiebedrijf B.V. is specialist op het gebied van airco en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Kan ik ook in de winter profiteren van airco?

Moderne airconditioning systemen worden niet alleen ontwikkeld om te kunnen koelen. Ook in de winter kunt u profiteren van een airco! De installatie zorgt dan voor verwarming van uw omgeving. Om duurzaamheid te bevorderen kunt u ook gelijktijdig koelen en verwarmen met energie-uitwisseling. Hierbij wordt de warmte van de te koelen ruimte verplaatst naar een ruimte die verwarmd moet worden.

Ik wil airco laten installeren, hoe gaat dat in zijn werk?

Wij zijn een erkend STEK (STichting Emprissiepreventie) bedrijf en staan voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in de koudetechniek. Voor het installeren van airco hanteren wij een systematische aanpak. We maken eerst een afspraak met u en komen bij u langs om uw huidige situatie te bekijken. U kunt ons dan meteen vertellen wat uw wensen zijn. Wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn en bieden deskundig advies. Uiteraard is er altijd ruimte voor vragen. Er wordt een offerte opgesteld. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan we voor u aan de slag. We streven er uiteraard naar om de installatie zo snel mogelijk te realiseren, en daarbij eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Erkend Daikin DealerBereken wat de koelvermogen van uw airco moet zijn.

Vul hieronder in wat de inhoud (m³) van de ruimte wat u wilt verkoelen moet zijn.