Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Badkamer

Bij Lelie Installateurs B.V. kunt u terecht voor een kleine reparatie op sanitair gebied en het leveren van een enkele kraan, maar ook voor het compleet renoveren of aanleggen van uw badkamer of toilet.

Reparaties

Is er iets defect is aan één van uw sanitaire voorzieningen of heeft u te maken met een lekkage? Dan is het natuurlijk zaak dat dit probleem zo snel mogelijk wordt verholpen. Of het nu om een kleine of juist een grote reparatie gaat, de ervaren monteurs van Lelie Installateurs B.V. staan voor u klaar! Indien het een spoedreparatie betreft, adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen; op die manier kunnen wij u sneller van dienst zijn.

Renovaties en verbouwingen

Bent u van plan uw badkamer te renoveren of te verbouwen? Lelie Installateurs B.V. kan u adviseren over de mogelijkheden om uw badkamer weer een frisse uitstraling te geven zonder dat alles vervangen hoeft te worden. Daarnaast adviseren wij u graag als het gaat om het aanpassen of vervangen van onderdelen van uw badkamer of toilet. Dat scheelt behoorlijk in de kosten!

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij de verbouwing of renovatie zelf. Wij zorgen ervoor dat alles op de juiste manier wordt aangesloten en afgewerkt. Zo kunt u voor een minimale investering weer jaren vooruit!

Installatie nieuwe badkamer

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en mag u zelf bepalen hoe uw sanitaire ruimtes eruit komen te zien? Dat biedt u de mogelijkheid om eindelijk de badkamer te realiseren die u altijd al wilde hebben. Lelie Installateurs B.V. maakt graag samen met u een ontwerp voor uw droombadkamer en kan u adviseren over de aanschaf van uw sanitair en badkamer meubilair. Wij hebben afspraken met enkele groothandels die over een uitgebreide showroom beschikken, waaronder Galvano in Eindhoven. Natuurlijk kunnen wij ook de installatie van uw nieuwe badkamer uitvoeren.

Ja, ik wil meer weten over badkamers!

Heeft u nog vragen over onze diensten met betrekking tot badkamers, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. in Wijchen. U kunt ons bellen op 024-6412488, of een mailtje sturen naar [email protected]

Informatie aanvraag: badkamer