Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Badkamerrenovatie

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat u kan helpen met uw badkamerrenovatie? Bij Lelie Installateurs B.V. bent u aan het juiste adres!

Wat wij voor u kunnen betekenen

Gaat het om een complete renovatie inclusief stucwerk, tegelwerk en kitwerk? Of wilt u slechts enkele onderdelen van uw badkamer vervangen? Wij helpen u graag met een deskundig advies!

Een praktisch en mooi wandtoilet, een thermostatische kraan of een nieuwe douchewand: op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is een overweldigende keuze in sanitair; het aanbod loopt uiteen van eenvoudige materialen tot zeer luxe installaties. Naast regulier sanitair verzorgen wij ook badkamer aanpassingen voor mensen met een beperking. 

Onze werkwijze

Onze specialisten komen bij u langs om uw huidige badkamer op te meten en te bekijken of de bestaande bouwkundige voorzieningen aan de eisen voldoen. Vervolgens maken we samen met u een ontwerp voor uw nieuwe badkamer. Hierbij geven uiteraard ook advies. Zodra het ontwerp naar wens is, gaan we aan de slag. Uw oude badkamer wordt (geheel of gedeeltelijk) gesloopt en afgevoerd, en indien dat nodig is worden waterleidingen en afvoerbuizen verlegd of gelegd. De wanden en vloeren worden betegeld, en de sanitaire voorzieningen die u heeft uitgekozen worden geplaatst en aangesloten. Onze vakmensen beschikken over alle expertise die nodig is om een eindresultaat te garanderen dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet!

Ja, ik wil meer weten over badkamerrenovatie!

Heeft u nog vragen over onze diensten op het gebied van badkamerrenovaties, of wilt u direct een afspraak maken met onze badkamerspecialisten? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 024-6412488. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Informatie aanvraag: badkamerrenovatie