Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Brandbeveiliging

Hoe is het gesteld met de brandbeveiliging in uw woning of bedrijfspand? Voldoet uw huidige brandpreventieplan wel aan de normen? Lelie Installateurs B.V. is u ook op dit gebied graag van dienst!

Het belang van brandbeveiliging

Het belang van een goede brandbeveiliging wordt vaak zwaar onderschat. Er is nog altijd een grote hoeveelheid woningen en bedrijfspanden waar onvoldoende maatregelen voor brandpreventie zijn genomen, of waar op het onderhoud van blusinstallaties wordt verwaarloosd om kosten te besparen. Soms worden panden gerenoveerd of opnieuw ingericht, zonder dat er wordt nagedacht over het brandrisico of het aanpassen van het ontruimingsplan. Maar verzekeringsmaatschappijen stellen zeer specifieke eisen aan de aanwezige brandpreventie; indien u niet aan de eisen voldoet, loopt u het risico dat eventuele brandschade niet (volledig) wordt vergoed.

Wat kan Lelie Installateurs voor mij betekenen?

Lelie Installateurs B.V. is gespecialiseerd in het leveren en installeren van rookmelders, brandblustoestellen, brandslanghaspels, droge blusleidingen, AED apparatuur, noodverlichting en gerelateerde producten. Ook verstrekken wij deskundig advies aan zowel particulieren als bedrijven. We komen graag bij u langs om u te vertellen hoe u aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij kunt voldoen, en wat er in uw woning of bedrijfspand beter kan op het gebied van brandpreventie.

Ja, ik wil meer weten over brandbeveiliging!

Wilt u weten of er binnen uw woning of bedrijfspand nog ruimte is voor verbetering op het gebied van brandbeveiliging? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 024-6412488. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Informatie aanvraag: brandbeveiliging