Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Comfort Sanitair

Heeft u behoefte aan extra comfort, gemak en veiligheid onder de douche? Dan bent u bij Lelie Installateurs B.V. aan het juiste adres.

Wat is comfort sanitair?

Wanneer we spreken over comfort sanitair, dan hebben we het over zorghulpmiddelen die gericht zijn op het veilig en comfortabel gebruiken van sanitaire voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan badkamer hulpmiddelen zoals badrandbeugels, wandbeugels, badliften en douchekrukken.

Door het juiste comfort sanitair te laten plaatsen kunnen ouderen langer thuis blijven wonen, en kunnen mensen die (tijdelijk) slecht ter been zijn zelfstandig van hun sanitaire voorzieningen gebruik (blijven) maken.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Lelie Installateurs B.V. is al jaren gespecialiseerd in comfort sanitair en heeft goede afspraken met verschillende leveranciers. Wij kunnen u advies geven bij de aanschaf van comfort sanitair en de gewenste hulpmiddelen leveren. Indien gewenst kunnen wij het sanitair uiteraard ook voor u installeren.

Ja, ik wil meer weten over comfort sanitair!

Lelie Installateurs B.V. vertelt u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van comfort sanitair. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. U kunt ons bellen op 024-6412488, of een mailtje sturen naar [email protected]

Informatie aanvraag: comfort sanitair