Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Domotica

Lelie Installateurs B.V. is gespecialiseerd op het gebied van domotica en de hierbij horende toepassingen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Wat is domotica?

Domotica (domo betekent ‘huis,’ tica ‘toegepaste wetenschap’) draait om het integreren van technologieën en diensten met als doel een betere leefkwaliteit te realiseren. De meeste toepassingen zijn bedoeld voor het verbeteren van het comfort, het binnenklimaat of de veiligheid, of voor een zuiniger of efficiënter gebruik van energie.

Wat is er allemaal mogelijk met domotica?

Domotica-toepassingen kunnen heel eenvoudig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de verlichting bij uw voordeur die automatisch aangaat wanneer er iemand naar de deur toeloopt, waterkranen die automatisch aangaan zodra u uw handen eronder houdt, of apparaten (zoals uw koffiezetapparaat) die automatisch opstarten op een vooraf ingesteld tijdstip. Maar er is nog veel meer mogelijk. Wat dacht u van het instellen van verwarmingszones in uw woning via uw smartphone (zoals bij de Evohome), het geven van spraakopdrachten aan uw smartphone (zoals met Siri op de iPhone) of mobiliteitsbewaking van personen, waarmee automatisch de hulpdiensten kunnen worden ingeschakeld als het systeem detecteert dat een persoon hulp nodig heeft. Dit soort toepassingen worden steeds gangbaarder en zijn ook steeds makkelijker en goedkoper om te integreren in de doorsnee huishoudens.

Ja, ik wil meer weten over domotica!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van domotica, neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. in Wijchen. U kunt ons bellen op 024-6412488, of een mailtje sturen naar [email protected]

Informatie aanvraag: domotica