Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Douche

Bent u niet tevreden met uw huidige doucheruimte? Bijvoorbeeld omdat de tegels niet naar uw smaak zijn of omdat de douche onhandig geplaatst is? Lelie Installateurs B.V. helpt u graag bij het realiseren van een douche die wél aan uw wensen voldoet!

Douche renovatie

Bij een douche renovatie is het van essentieel belang dat de water- en afvoerleidingen moeten op de juiste manier worden geïnstalleerd. Daar heeft u niet alleen kennis maar ook het juiste gereedschap voor nodig. Daarbij moet een dergelijke renovatie natuurlijk zo snel mogelijk worden uitgevoerd, om het ongemak tot een minimum te beperken. Het is dan ook zeker aan te raden om een specialist in te schakelen voor het uitvoeren van uw toiletrenovatie. Lelie Installateurs B.V. is u graag van dienst!

Veilig en comfortabel douchen

Behalve douche renovaties helpen wij ook mensen met een fysieke beperking door het plaatsen van comfort sanitair. Hierbij kunt u denken aan douchekrukken, wandbeugels en andere zorghulpmiddelen. Door het toepassen van comfort sanitair zorgen we dat iedereen veilig en comfortabel van zijn of haar sanitaire voorzieningen gebruik kan blijven maken.

Ja, ik wil meer weten over douches!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van douche renovatie of comfort sanitair, neemt u dan gerust contact op met Lelie Installateurs B.V. Ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte bent u bij ons aan het goede adres.

Informatie aanvraag: douche