Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Elektrische vloerverwarming

Reaal, want zo hoeft u nooit meer over koude vloertegels te lopen en geniet u altijd van een aangename temperatuur. Lelie Installateurs B.V. informeert u graag over de mogelijkheden!

Is vloerverwarming altijd elektrisch?

Vloerverwarming kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan het dienen als hoofdverwarming of als (uitgebreide) bijverwarming. In een woning waar de warmte in zijn geheel door vloerverwarming wordt opgewekt (en waar het dus als hoofdverwarming fungeert) wordt doorgaans gebruik gemaakt van vloerverwarming middels water. Daarbij wordt een stelsel van kunststof leidingen onder de vloer aangelegd, waar opgewarmd water doorheen wordt gepompt. Dient de vloerverwarming als aanvulling op een ander verwarmingssysteem, dan wordt er meestal gebruik gemaakt van elektrische vloerverwarming, wat veel makkelijker te installeren is. We zien dit bijvoorbeeld veel in badkamers.

Wat zijn de voordelen van elektrische vloerverwarming?

Elektrische vloerverwarming is zeer eenvoudig te installeren en zorgt voor een onzichtbare verwarming die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld radiatoren, geen ruimte inneemt. De ruimte wordt op een bijzonder snelle en zeer gelijkmatige manier opgewarmd, waardoor u van een hoger comfort geniet. Elektrische vloerverwarming is heel makkelijk in gebruik, en de temperatuur kan in elke ruimte apart ingeregeld worden. Bovendien profiteert u van lage aanschaf- en installatiekosten en heeft u in principe geen kosten aan onderhoud.

Ja, ik wil meer weten over elektrische vloerverwarming!

Overweegt u om elektrische vloerverwarming te laten installeren? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U kunt een mailtje sturen naar [email protected] of bellen met 024-6412488.

Informatie aanvraag: elektrische vloerverwarming