Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Elektroboiler

Een elektroboiler is een boiler die, in tegenstelling tot laadboilers en indirect gestookte boilers, volledig zelfstandig werkt. Lelie Installateurs B.V. vertelt u graag meer over de voordelen van een elektroboiler.

Waarom een elektroboiler?

Elektroboilers zijn aanzienlijk kleiner dan gasboilers en zonneboilers. Ook zijn ze veel makkelijker te installeren; in tegenstelling tot bij een gasboiler hoeft er bij een elektroboiler geen rookgasafvoer gebouwd te worden, en is er dus ook geen hak- en breekwerk vereist. Er is geen gastoevoer nodig, wat betekent dat u een elektroboiler op vrijwel elke gewenste plek kunt plaatsen, zolang er maar water en stroom in de buurt is. Daar komt bij dat een elektroboiler voldoende vermogen biedt om op meerdere plaatsen tegelijk warm water te kunnen tappen. Hoewel het waar is dat oudere elektroboilers qua verbruik duurder zijn dan gasboilers, zijn de nieuwere modellen voorzien van energiezuinige verwarmingselementen waarmee u van een veel lager stroomverbruik profiteert. Zeker in combinatie met een dubbele meter en een optimale benutting van het daltarief, vallen de verbruikskosten in vergelijking met een gasboiler heel erg mee.

Welke elektroboiler is geschikt voor mij?

Wanneer u van plan bent een elektroboiler te laten installeren, dan heeft u de keuze uit verschillende modellen met variërende opties en vermogens. Het benodigde vermogen is afhankelijk van diverse factoren. Lelie Installateurs B.V. adviseert u graag over welke elektroboiler het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Ja, ik wil meer weten over elektroboilers!

Wilt u graag meer weten over onze elektroboilers? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. in Wijchen. U kunt een mailtje sturen naar [email protected] of bellen met 024-6412488. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor een nieuwe elektroboiler.

Informatie aanvraag: elektroboiler