Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Evohome

Wilt u graag besparen op uw energierekening en tegelijkertijd profiteren van meer comfort en een optimale controle over uw binnenklimaat? Lelie Installateurs B.V. laat u graag kennismaken met Evohome!

Wat is Evohome?

Evohome is een zeer gebruiksvriendelijk systeem van Honeywell dat u een ongekende controle geeft over uw verwarmingssysteem, ongeacht waar u bent. Het biedt u de mogelijkheid om een persoonlijk verwarmingsschema op te stellen dat perfect is afgestemd op uw leefwijze. U kunt comfortzones in uw woning creëren, welke u op overzichtelijke wijze kunt beheren. Via het centrale Evohome bedieningspaneel kunt u in elke ruimte de temperatuur instellen. Maar u kunt uw verwarming ook bedienen via de Evohome app op uw smartphone of tablet. Zo kunt u ’s winters bijvoorbeeld alvast de verwarming aanzetten als u onderweg bent naar huis. En doordat u alleen de ruimtes verwarmd waar en wanneer daar behoefte aan is, kunt u een aanzienlijke besparing op uw energierekening realiseren.

Kan Evohome ook bij mij thuis worden aangesloten?

Of u thuis nu een CV-ketel met radiatoren, vloerverwarming of stadsverwarming heeft, Evohome kan op vrijwel alle soorten verwarmingssystemen worden aangesloten. Ook belangrijk: er is voor de installatie geen hak- en breekwerk vereist. Evohome is namelijk een draadloos systeem!

Ja, ik wil meer weten over Evohome!

Wilt u weten wat u met Evohome kunt besparen? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 024-6412488. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Informatie aanvraag: evohome