Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Gasinstallaties

Vrijwel iedereen heeft meerdere gasinstallaties in huis. Hierbij kunt u denken aan gasfornuizen, gasovens en HR-ketels, maar ook aan geisers en gaskachels. Hierbij horen uiteraard ook de leidingen die dergelijke apparaten van gas voorzien. Het circuit moet volledig gasdicht worden aangelegd, zodat koolmonoxidevergiftiging, brand en explosies voorkomen kunnen worden. Ook periodiek onderhoud is van belang om de veiligheid te waarborgen. Lelie Installateurs B.V. is u hierbij graag van dienst!

Het belang van een deskundige installatie

Veilige gasinstallaties zijn van levensbelang. Gas is zeer ontvlambaar, wat betekent dat de aansluitingen en de leidingen die door uw huis lopen volledig gasdicht en 100% betrouwbaar moeten zijn. Is dat niet het geval, dan kan dit tot levensgevaarlijke situaties leiden. Ga dan ook nooit zelf aan de slag met het aanleggen, aanpassen of repareren van gasinstallaties, maar schakel hiervoor een erkende en gecertificeerde specialist in. Ook tijdig en vakkundig onderhoud van uw gasinstallaties is belangrijk. Vooral bij tweedehands toestellen en oudere gaskachels en CV-ketels is een regelmatige controle van essentieel belang, evenals een goede ventilatie van de woning.  

Ja, ik wil meer weten over gasinstallaties!

Heeft u nog vragen over gasinstallaties, neemt u dan gerust contact met ons op; de medewerkers van Lelie Installateurs B.V. staan u graag te woord! Liever meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 024-6412488. Indien u een gaslek vermoed, neemt u dan telefonisch contact met ons op zodat wij u sneller van dienst kunnen zijn.

Informatie aanvraag: gasinstallaties