Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Geisers

U bent op zoek naar een betaalbare geiser? Bij Lelie Installateurs B.V. bent u aan het goede adres. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige geisers voor uw keuken en badkamer.

Hoe werkt een geiser?

Een geiser, ook wel een doorstroomverwarmer genoemd, is een warmwatertoestel dat gebruik maakt van aardgas of soms van elektriciteit om uw water te verwarmen. Kenmerkend voor een geiser is dat het water pas wordt opgewarmd op het moment dat hierom gevraagd wordt. Dit in tegenstelling tot een boiler, die het water in het voorraadvat constant op de gewenste temperatuur houdt.

Wat zijn de voor- en nadelen van een geiser?

Geisers zijn niet alleen goedkoper in aanschaf dan boilers, maar ook goedkoper in verbruik; het water wordt tenslotte alleen verwarmt op het moment dat u de warmwaterkraan opendraait. Dit zorgt er tevens voor dat geisers een onbeperkte hoeveelheid warm water kunnen leveren. Een geiser is ideaal voor kleine huishoudens met een laag verbruik. Nadeel van geisers is dat er niet op twee plaatsen tegelijk warm water kan worden getapt. Ook moet u rekening houden met de zogeheten tapdrempel; wanneer u onder de minimale hoeveelheid warm water tapt, slaat het toestel af.

Ja, ik wil meer weten over geisers!

Heeft u nog vragen over geisers, neemt u dan gerust contact met ons op; de medewerkers van Lelie Installateurs B.V. staan u graag te woord! Liever meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor een nieuwe geiser? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 024-6412488.

Informatie aanvraag: geisers