Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Inbraakverlichting

Zodra de donkere dagen aanbreken, stijgt het aantal woninginbraken altijd sterk. Gelukkig kunt u altijd bij Lelie Installateurs B.V. terecht voor de installatie van inbraakverlichting.

Werkt inbraakverlichting echt?

Bij het invallen van de duisternis wordt het makkelijker voor inbrekers om te zien of de bewoners van een woning thuis zijn. Ze kiezen woningen uit waar geen licht brandt. Door zowel binnen als buiten te zorgen voor een goede inbraakverlichting, maakt u uw huis aanzienlijk minder aantrekkelijk voor inbrekers.

Welke soorten inbraakverlichting zijn er?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende oplossingen op het gebied van inbraakverlichting. Zo kunt u bijvoorbeeld een tijdschakelaar gebruiken om de binnenverlichting automatisch in te schakelen zodra het donker wordt. Hierdoor wordt de indruk gewekt dat er iemand thuis is. Omdat inbrekers niet graag in het zicht staan, kunt u ook denken aan buitenlampen bij de voor- en achterdeur die automatisch aangaan zodra het gaat schemeren. U hoeft er dan ook niet elke dag aan te denken om de buitenverlichting aan te doen. Op plekken waar geen stroomaansluiting in de buurt is, kunt u inbraakverlichting op zonne-energie overwegen. Deze lampen worden overdag opgeladen en gaan middels een schemerschakelaar automatisch aan zodra de zon onder gaat.

Ik wil meer weten over inbraakverlichting!

Heeft u ook behoefte aan inbraakverlichting? Lelie Installateurs B.V. helpt u graag met een deskundig advies en een betrouwbare installatie. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 024-6412488. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Informatie aanvraag: inbraakverlichting