Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Inregelen installatie

Als specialist op het gebied van duurzame oplossingen kan Lelie Installateurs B.V. u niet alleen van dienst zijn bij het plaatsen van uw installaties, maar ook bij het inregelen ervan.

Het belang van een goed ingeregelde installatie

HR-ketels, warmtepompen, zonnepanelen, vloerverwarming, luchtbehandelingssystemen, klimaatregelingssystemen, ventilatiesystemen en andere duurzame installaties dienen na de installatie altijd door een specialist te worden ingeregeld. Op die manier bent u niet alleen verzekerd van een correcte werking, maar ook van een optimale energiebesparing. Is uw CV-installatie bijvoorbeeld niet goed ingeregeld, dan kan dit leiden tot radiatoren die te langzaam of slechts gedeeltelijk opwarmen, of een CV-ketel die onnodig veel energie verbruikt om warm water te leveren of uw woning te verwarmen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling, want u wilt juist energie besparen! Wij zorgen ervoor dat uw installatie altijd op de juiste manier wordt ingeregeld. Daarnaast controleren wij tijdens de periodieke controle of onderhoudsbeurt altijd of de installatie wellicht opnieuw moeten worden ingeregeld. Op die manier bent u altijd verzekerd van een goed functionerende, veilige en energiezuinige installatie. En zo hoort het ook!

Ja, ik wil meer weten over het inregelen van duurzame installaties!

Wilt u meer informatie over het inregelen van duurzame installaties, of heeft u behoefte aan een deskundig advies? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. in Wijchen. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar telefoonnummer 024-6412488. Onze medewerkers staan u graag te woord. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Informatie aanvraag: inregelen installatie