Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Keukenkranen

Als dé sanitair specialist van Wijchen en omstreken biedt Lelie Installateurs B.V. u uiteraard ook een mooie collectie met keukenkranen.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een keukenkraan?

De keukenkraan is een belangrijk onderdeel van uw keuken, waarbij design en functionaliteit hand in hand gaan. De stijl moet u aanspreken en passen bij het interieur van uw keuken, maar een keukenkraan moet vooral praktisch zijn. Keukenkranen met draaiknoppen zijn vaak een beetje onhandig in de keuken, omdat u ze de draaiknoppen echt vast moet pakken om de kraan aan of uit te zetten. Een keukenkraan met een zogeheten ééngreeps mengkraan is makkelijker én hygiënischer, omdat u deze met één hand kunt bedienen en zelfs met één vinger of uw elleboog aan en uit kunt zetten. Ideaal als u vieze handen hebt. Ook de uitloop van uw keukenkraan is van belang. Als u een relatief ondiepe wasbak heeft, dan kan het afspoelen van grote pannen en snijplanken een probleem vormen. Een keukenkraan met een hoge uitloop verdiend dan zeker de voorkeur. Ook een keukenkraan met een uitrekbare handdouche behoort tot de mogelijkheden.

Kan ik mijn nieuwe keukenkraan zelf monteren?

De meeste keukenkranen zijn vrij makkelijk zelf te monteren. Maar als u het liever aan een specialist overlaat of niet over het benodigde gereedschap beschikt dan doen wij het ook graag voor u. De sanitair specialisten van Lelie Installateurs staan voor u klaar!

Ja, ik wil meer weten over keukenkranen!

Heeft u nog vragen over onze keukenkranen, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op metLelie Installateurs B.V. in Wijchen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 024-6412488, en per e-mail via [email protected] Onze medewerkers helpen u graag verder!

Informatie aanvraag: keukenkranen