Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Laadpalen

Het aantal elektrische voertuigen in Nederland is in 2016 met ruim 10 procent toegenomen. Er rijden inmiddels zo’n honderdduizend elektrische auto’s en motoren op de weg! Daarvan zijn er ongeveer 12.000 volledig elektrisch; de rest zijn hybride auto’s, die zowel een elektrische motor als een brandstofmotor hebben. Die sterke toename in elektrische auto’s en hybride auto’s zorgt vanzelfsprekend ook voor een groeiende behoefte aan laadpalen.

Hoe kom ik aan een laadpaal voor mijn elektrische auto?

Er komen in Nederland steeds meer openbaar toegankelijke laadpalen bij. Maar wie een elektrische auto heeft of van plan is er één aan te schaffen, heeft natuurlijk ook thuis behoefte aan een laadpaal. Indien u eigen terrein heeft, mag u hier altijd een eigen laadpaal laten plaatsen. Als dat niet mogelijk is, dan kan er een laadpaal worden geplaatst bij een parkeerplaats op de openbare weg. Hiervoor moet u een vergunning aanvragen bij uw gemeente. Als de gemeente toestemming geeft om de laadpaal te plaatsen, komt er ook een bord bij te staan en mogen ook andere mensen met een elektrische auto hun voertuig hier opladen. Voor de installatie van uw eigen laadpaal kunt u bij ons terecht.

Ja, ik wil meer weten over laadpalen!

Wilt u graag meer weten over onze laadpalen? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. in Wijchen. U kunt een mailtje sturen naar [email protected] of bellen met 024-6412488. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor een laadpaal.

Informatie aanvraag: laadpalen