Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Quooker

Maakt u regelmatig gebruik van een waterkoker, fluitketel of pan om water te koken? Dan is de Quooker ideaal voor u!

Wat is de Quooker?

De Quooker is een innovatieve kokendwaterkraan. In plaats van dat u water moet koken in uw waterkoker, fluitketel of pan, komt het kokende water met één draai aan de knop uit de kraan. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook energie. De Quooker is uitgerust met een speciaal reservoir, dat onder druk wordt verwarmd. Hierdoor kan het water op 110 graden worden bewaard, zonder dat het kookt. Pas zodra het water uit de kraan stroomt gaat het koken. U heeft dus te allen tijde kokend water klaar staan! De Quooker is verkrijgbaar als losstaande kokendwaterkraan. Maar u kunt ook kiezen voor de Quooker COMBI, die ook warm water voor uw mengkraan levert, of de Quooker Fusion, waarmee u koud, warm en kokend water uit één kraan kunt halen.

Waar kan ik de Quooker voor gebruiken?

De Quooker is ideaal om thee mee te maken. Maar ook als u nooit thee drinkt is het prettig om direct kokend water te kunnen tappen. Denk bijvoorbeeld aan het snel aan de kook brengen van pasta, rijst, groenten en aardappelen, het maken van noedels, het zetten van koffie met een cafétje, het steriliseren van babyflesjes en spenen en het voorweken van de vuile vaat.

Ja, ik wil meer weten over de Quooker!

Wilt u meer informatie over de Quooker en de verschillende modellen die wij leveren, of liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V.. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 024-6412488. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Informatie aanvraag: quooker