Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Stoomcabines

Steeds meer mensen kiezen voor wellness in hun eigen badkamer. Heeft u er bijvoorbeeld weleens aan gedacht om uw gewone douchecabine te vervangen door een stoomcabine?

Waarom een stoomcabine?

Een stoomcabine is een combinatie van een stoomsauna en een douchecabine. Behalve dat u er kunt douchen, kunt u profiteren van de vele voordelen van uw eigen stoomsauna. Stoom heeft een positieve uitwerking op gespannen en pijnlijke spieren, reinigt de huid en zuivert de poriën. Ook helpt stoom om de luchtwegen vrij te maken, wat ideaal is als u verkouden bent. Daarbij kunnen veel van de moderne stoomcabines worden uitgebreid met allerlei luxe extra’s. Zo zijn er stoomcabines met een ingebouwde MP3-aansluiting of massagejets verkrijgbaar.

Is mijn badkamer niet te klein voor een stoomcabine?

Het mooie aan stoomcabines is dat ze gewoon in de plaats van uw huidige douchecabine geplaatst kunnen worden. Ze passen dus ook prima in de kleinere badkamer! Wilt u graag kunnen liggen in uw stoomcabine en heeft u er de ruimte voor, dan kunt u uiteraard ook een groter exemplaar laten installeren. Wel moet u er dan rekening mee houden dat een grotere stoomcabine meer tijd nodig heeft om op te warmen.

Ja, ik wil meer weten over stoomcabines!

Wilt u graag meer weten over onze stoomcabines? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. in Wijchen. U kunt een mailtje sturen naar info@lelieinstallateurs.nl of bellen met 024-6412488. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen! Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Informatie aanvraag: stoomcabines