Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Toilet

Het toilet is de kleinste ruimte van het huis, maar wel één van de meest belangrijke. Ten slotte komt u er dagelijks meerdere malen. Gelukkig kunt u meestal al met enkele simpele aanpassingen een groot verschil realiseren. Lelie Installateurs B.V. helpt u daar graag bij!

Renovaties en verbouwingen

Is uw toiletruimte toe aan een opfrisser? U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote renovaties en verbouwingen! Wij bieden deskundig advies als het gaat om het aanpassen of vervangen van onderdelen van uw badkamer of toilet, en kunnen de uitvoer voor u verzorgen. Naast regulier sanitair verzorgen wij ook aanpassingen voor mensen met een beperking. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogd toilet of wandbeugels.

Installatie nieuw toilet

Gaat u verhuizen en voldoen de sanitaire ruimtes in de nieuwe woning niet aan uw wensen en behoeften? Dan is dat hét moment om eindelijk het toilet van uw dromen te realiseren! Lelie Installateurs B.V. Installatietechniek helpt u graag met een deskundig advies. Er is een overweldigende keuze in sanitair; het aanbod loopt uiteen van eenvoudige materialen tot zeer luxe installaties. Uiteraard kunnen wij ook de plaatsing van het nieuwe sanitair voor u verzorgen.

Ja, ik wil meer weten over toiletten!

Wilt u graag meer weten over onze diensten en producten op het gebied van toiletten? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. in Wijchen. U kunt ons bellen op 024-6412488, of een mailtje sturen naar [email protected] Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Informatie aanvraag: toilet