Graafseweg 35
6603 CA Wijchen
024 - 64 12 488
info@lelieinstallateurs.nl

Uw CV ketel huren

Meer weten over Uw CV ketel huren?

Dhr
Mevr
Voorletters
Achternaam *
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bericht *
* Verplichte velden

Het Zekerheidsplan en cv-ketel lease worden niet meer aangeboden door Abel&co. We hebben daarom al onze aandacht gevestigd op het verhuren van cv-ketels. Omdat we het belangrijk vinden om consumenten duidelijke en juiste informatie te geven helpen we u graag me de uiting hiervan op uw website.

Hieronder vindt u een alternatieve tekst om de huidige tekst over huren en leasen op uw website te vervangen. Wij verzoeken u vriendelijk alle teksten en verwijzingen naar cv-ketel leasen, net als het Zekerheidsplan van uw website halen.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.