Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Gasboilers

Bent u op zoek naar een gasboiler? Bij Lelie Installateurs B.V. bent u aan het juiste adres! Op deze pagina vertellen we u wat meer over de werking en de voor- en nadelen van gasboilers.

Hoe werkt een gasboiler?

Een gasboiler is een direct gestookte boiler, die van een eigen gastoevoer en rookgasafvoer moet worden voorzien. De gasboiler is uitgerust met een waterreservoir, waardoor een verticale vlampijp loopt. Daaronder zit een gasbrander. Zodra de temperatuur van het water onder de ingestelde minimumtemperatuur komt, ontsteekt de gasbrander automatisch en wordt het water verwarmd.

Wat zijn de voor- en nadelen van een gasboiler?

Een gasboiler is wellicht niet de meest milieuvriendelijke oplossing voor het verwarmen van warm water, maar het is wel een goedkope optie; gasboilers zijn goedkoper in verbruik dan elektroboilers. Bovendien vergt een gasboiler weinig onderhoud en is hij in staat om het warme water op een zeer constante temperatuur te houden. Daarbij zijn gasboilers nog altijd beter voor het milieu dan stookolieboilers. Wel moet u er rekening mee houden dat gasboilers doorgaans wat groter zijn dan elektroboilers en dus meer ruimte in beslag nemen. Al met al is een gasboiler een prima optie voor het verwarmen van uw water!

Ja, ik wil meer weten over een gasboiler!

Lelie Installateurs B.V. levert kwalitatief hoogwaardige gasboilers van diverse merken. Wilt u graag weten welke gasboiler het beste aansluit bij uw wensen en behoeften? Neemt u dan gerust contact met ons op. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 024-6412488. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Informatie aanvraag: gasboilers