Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Keukenboiler

Ergert u zich er ook regelmatig aan dat het zolang duurt voordat er warm water uit uw keukenkraan komt? Dan is een keukenboiler een ideale oplossing!

Waarom een keukenboiler?

In woningen waar de CV-ketel niet in de keuken is geplaatst, duurt het soms wel langer dan een minuut voordat er eindelijk warm water uit de keukenkraan komt. Door een keukenboiler in uw keuken te plaatsen bent u te alleen tijde verzekerd van een royale hoeveelheid warm water die direct beschikbaar is. Behalve het feit dat een keukenboiler voor meer comfort zorgt, kunt u ook profiteren van een mooie besparing op uw energierekening én uw waterrekening. Er wordt namelijk aanzienlijk minder water verspild, en de CV-ketel hoeft niet meer te werken om het water voor de keuken te verwarmen. U kunt uw investering voor de keukenboiler al binnen een jaartje terugverdienen!

Wat voor soorten keukenboilers zijn er?

Er zijn verschillende soorten keukenboilers verkrijgbaar. Sommige exemplaren kunnen eenvoudig in een keukenkastje of boven uw aanrecht worden geplaatst, andere modellen zijn zo compact dat ze nog geen half keukenkastje nodig hebben. De keuze voor uw keukenboiler is afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw keuken en het gewenste comfort. Lelie Installateurs B.V. vertelt u graag welke keukenboiler het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie.

Ja, ik wil meer weten over keukenboilers!

Heeft u nog vragen over onze keukenboilers, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. in Wijchen. U kunt ons bellen op 024-6412488, of een mailtje sturen naar [email protected] Uiteraard kunnen wij ook de besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken.

Informatie aanvraag: keukenboiler