Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Vuilwaterriool

Bij elk nieuwbouwproject moet er riolering worden aangelegd. Dat betekent dat er een verbinding naar zowel het schoonwaterriool (voor het regenwater) als het vuilwaterriool (voor het afvalwater) moet worden geïnstalleerd.

Hoe zit het met dat vuilwaterriool?

Waar bij het schoonwaterriool doorgaans een zogeheten vrij-vervalsysteem wordt toegepast, kan er bij het vuilwaterriool ook gebruik worden gemaakt van drukriolering, vacuümriolering of luchtpersriolering. Drukriolering wordt in Nederland het meest gebruikt. Hierbij wordt de pompput één of meerdere keren per etmaal geleegd door een afvalwaterpomp, die het verzamelde afvalwater de leiding in duwt. Bij vacuümriolering wordt het afvalwater door een hoofdstation vacuüm gezogen. Bij luchtpersriolering wordt het afvalwater met behulp van een compressor naar het lozingspunt gestuwd.

Lelie Installateurs B.V. beschikt over de nodige kennis en materialen om alle mogelijke systemen aan te leggen, aan te passen en te onderhouden.

Wat kan Lelie Installateurs B.V. voor mij betekenen?

Zowel de aanleg als het onderhoud van diverse rioleringssystemen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Verder voeren wij herstelwerkzaamheden aan rioleringssystemen uit. In het geval van achterstallig onderhoud of sterk verouderde afvoer kunnen we de complete riolering vervangen. Dankzij de lange levensduur van onze materialen en de vakkundige montage bent u verzekerd van een probleemloos gebruik van uw riolering.

Ja, ik wil meer weten over vuilwaterrioleringen!

Wilt u graag meer weten over onze diensten op het gebied van vuilwaterrioleringen? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. in Wijchen. U kunt een mailtje sturen naar [email protected] of bellen met 024-6412488. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Informatie aanvraag: vuilwaterriool