Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Waterinstallaties

Water is één van onze eerste levensbehoeften. We maken dagelijks gebruik van onze waterinstallaties voor consumptie, het bereiden van voedsel en dranken, douchen, baden, tandenpoetsen, handen wassen, kleding wassen, afwassen… Toch beseffen we vaak niet hoe belangrijk onze waterinstallaties zijn voor ons wooncomfort. Dat dringt pas tot ons door wanneer er ineens geen (schoon) water meer uit de kraan komt. Als specialist op het gebied van loodgieterswerkzaamheden is Lelie Installateurs B.V. u graag van dienst bij het leveren en installeren van diverse waterinstallaties.

Wat kan Lelie Installateurs B.V. voor mij betekenen?

Voor het plaatsen van een watertechnische installatie, zoals bijvoorbeeld het aanleggen van een waterleiding, een sproeisysteem of een sprinklerinstallatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag een waterleiding voor uw vaatwasser laten aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. Uiteraard leveren en plaatsen wij alle waterinstallaties volgens de geldende voorschriften. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van aanpassingen aan uw drinkwaterinstallatie (bijvoorbeeld bij verbouwingen), het verhelpen van lekkages of het uitvoeren van een legionella onderzoek. U kunt tevens bij ons terecht voor advies en installatie op het gebied van hemelwaterafvoer, riolering (zowel schoonwaterriolering als vuilwaterriolering) en infiltratievoorzieningen.

Ja, ik wil meer weten over waterinstallaties!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van waterinstallaties? Neemt u dan contact op met Lelie Installateurs B.V. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 024-6412488. Onze medewerkers staan u graag te woord! U kunt natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Informatie aanvraag: waterinstallaties