Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Whirlpool baden

Met een whirlpool bad kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen badkamer. Lelie Installateurs B.V. is u graag van dienst bij het uitzoeken en installeren van uw nieuwe whirlpool bad!

Wat voor whirlpool baden zijn er?

Tegenwoordig zijn whirlpool baden in alle denkbare vormen en afmetingen verkrijgbaar. Van rond tot ovaal tot asymmetrisch en van klein tot groot. Het is ook mogelijk om een normaal bad te verbouwen tot whirlpool bad. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een whirlpool bad?

Behalve het feit dat een whirlpool bad natuurlijk in uw badkamer moet passen, zijn er nog een aantal andere zaken om rekening mee te houden bij de aanschaf. Ten eerste de jets; hydrojets zorgen voor een krachtige straal en zitten bijna altijd aan de zijkant van het whirlpool bad ingebouwd. Luchtjets zorgen vooral voor een ontspannend effect, en zijn doorgaans in de bodem van het whirlpool bad ingebouwd. Ook het materiaal van het bad is een belangrijk aandachtspunt. Whirlpool baden van acryl zijn erg populair, met name omdat ze warmer aanvoelen en een goede antislip werking hebben. Verder moet u rekening houden met de diepte van het bad; als u (of uw partner) erg lang bent, dan is het aan te raden om een extra diep whirlpool bad aan te schaffen, zodat u helemaal onder water kunt liggen.

Ja, ik wil meer weten over whirlpool baden!

Wilt u graag meer informatie over whirlpool baden, neemt u dan gerust contact met ons op; de medewerkers van Lelie Installateurs B.V. staan u graag te woord! Liever meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor een nieuw whirlpool bad? Ook dat is geen probleem. Stuur een mailtje naar info@lelieinstallateurs.nl of bel naar 024-6412488.

Informatie aanvraag: whirlpool baden