Graafseweg 35
6603 CA Wijchen

Over ons

Lelie Installateurs​ uit Wijchen is een regionaal installatiebedrijf dat met een team van 25 medewerkers werkzaamheden op het gebied van installatietechniek verzorgt.

Vanaf 1975 ligt van oorsprong de nadruk op de particuliere markt maar later zijn wij gegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van totaal installatie voor de bouw, verbouw, renovatie, utiliteit en MKB.

Werkzaamheden zoals verwarming, luchtbehandeling, airco, water- en gasleidingen in het pand,  als riool, zink- en dakwerkzaamheden buiten het pand behoren tot onze werkzaamheden.

Door een combinatie van kennis en ervaring en het werken met A-merk gekwalificeerde leveranciers, zijn wij in staat een product te leveren dat voldoet aan alle wensen en voorschriften waaraan een installatie moet voldoen.

Visie:

Ons werkterrein wordt steeds complexer. Technische installaties innoveren om het energieverbruik te minimaliseren, dit past bij het duurzaam energieverbruik. Daarnaast stelt de mens steeds hogere eisen aan comfort. Door de ontwikkeling van de meet- en regeltechniek en ICT volgen de nieuwe technische mogelijkheden elkaar snel op.
Wij bereiken onze doelstellingen door klantgericht te werken. Een open houding en duidelijke communicatie spelen hierin de grote rol.

Wij installeren hoogwaardige installaties. Ons team is het meest waardevolle gereedschap. We blijven leren, niet alleen door opleidingen maar ook van onze klanten, leveranciers en van elkaar.